Visual Safety - Binnenbelijning - Buitenbelijning - Thermoplastiek - Intern verkeersplan

ACTIVITEITEN EN AANBOD

Buitenbelijning

Goede belijning en markeringen aanbrengen draagt bij tot de efficientie van uw terrein, parking en operationele ruimte. Dit voor een betere circulatie van de voertuigen en het optimale gebruik van de ruimte. Door een goed intern verkeersplan op te maken zullen we samen met jullie kijken om mens en machine te scheiden van elkaar.

Vooraleer de markeringen aangebracht worden is het belangrijk om een gepaste voorbereiding van de ondergrond te doen. Samen met jullie bekijken we welke het best geschikt is voor jullie project.

Afhankelijk van jullie belasting van verkeer zullen onze specialisten met jullie overlopen welke verf of materiaal we het best kunnen gebruiken. De meest gebruikte producten is de wegenverf type A die verkrijgbaar is in verschillende ral kleuren en eventueel nagestrooid kan worden met glasparels om ‘s nachts op te lichten of de koudplast die vooral gebruikt wordt waar er intensieve belasting is van verkeer omwille dat dit een duurzamere oplossing is.

Kortom, samen met jullie kijken we wat de beste oplossing is voor jullie en welke materialen we best gebruiken om tot een goed eindresultaat voor jullie te komen.